Team Projects

"Team Projects" identificeert, screent en begeleidt ondernemersprojecten naar investeringen en de realisatie van hun businessplan.

 

Team Projects heeft 4 cellen:

  1. Coaching : Het doel van de cel Coaching is om de prestaties en ontwikkeling van geselecteerde ondernemende KMO's in Afrika te maximaliseren door hen te helpen de doelstelling en strategie van het bedrijf te verduidelijken, de nodige vaardigheden te identificeren en te ontwikkelen en de juiste middelen te verwerven om een succesvol bedrijf te runnen. Cell Coaching beschikt over een pool van Business Coaches die elk worden toegewezen aan een ondernemersinitiatief dat werd geselecteerd en wordt ondersteund door OVO.
  2. Expertise : Het doel van de cel Expertise is om ondernemers toegang te geven tot domeinkennis (land, sector, functioneel, technologie) om verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf mogelijk te maken.  De cel Expertise herbergt een pool van Experts die op afroep beschikbaar zijn voor hulp bij specifieke domeinkwesties.
  3. Landencoördinatie: De cel Landencoördinatie is verantwoordelijk voor het overzicht en beheer van de initiatieven en projecten in de doelregio en -landen: organisatie van het jaarlijkse ST4A-programma, follow-up en ondersteuning van lopende projecten (investeerders) en ondersteuning van alumni van het programma.
  4. ST4Africa Fund Selection: ST4Africa Fund Selection identificeert de Afrikaanse bedrijven in de OVO ST4A portfolio die in aanmerking komen voor de uiteindelijke structurele aandeleninvestering via het ST4Africa Fund. Het doel is om

Coaching Cell

Bent u een OVO Business Coach? 

 

Hier vindt u alle templates en documenten die de ondernemer en u nodig hebben om het investeringsdossier voor te bereiden.

 

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met nathalie.schots@ovo.be

Business plan guidelines in EN en in FR

 

Financial Plan template EN et en FR

SDG-assessment tool in EN en FR

  • Informatie nodig om de SDG-tool in te vullen in EN en FR

Compliance Document List

 

Business Coach Report in EN

 

Executive Summary in EN

 

Vademecum in FR, in NL en in EN

 

Cooperation Charter FR and in EN

Expertise Cell

We hebben een database met de beroepssectoren van alle OVO-vrijwilligers en hun verschillende expertisegebieden, evenals de sectoren waarin Business Coaches expertise hebben opgedaan door het coachen van een Afropreneur bij OVO.
We onderzoeken momenteel hoe we een applicatie kunnen ontwikkelen die al deze informatie bevat, zodat je een beroep kunt doen op een andere OVO-vrijwilliger om als expert op te treden in een project.

In afwachting van de ontwikkeling van deze applicatie kun je contact opnemen met Nathalie Schots voor de informatie die je zoekt (nathalie.schots@ovo.be).

Country Coordination Cell

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.