Studenten & OVO

Studenten Soetkin, Nina, Matthijs en Emma gingen naar Oeganda om de onderneming VMG te ondersteunen.

 

"Afgelopen drie weken hebben wij met VMG meegedraaid. We hebben ons vooral bezig gehouden met de sales plannen van de twee grootste producten van VMG: Gimusa Soil en de Vertical Farm. We hebben sales pitches voorbereid en zijn ter plaatse gaan spreken met de respectievelijke managers om een partnership voor te stellen. Ook hebben we de online sales channels van VMG in kaart gebracht en enkele verbeteringen voorgesteld voor hun online presence in de markt. 

Verder hebben we ons ingezet bij VMG voor het LINS project (Local Innovation in Nutritional Solutions). Dit is een project onder Response Innovation Lab dat werkzaam is in vluchtelingenkampen "Kyaka 2" and "Rhino" samen met Save The Children. Hier is VMG geselecteerd, samen met vier andere ondernemingen, om zich in te zetten om de nutritionele toestand in de kampen te verbeteren. We hebben samen met VMG enquĂȘtes afgenomen bij de bewoners om de huidige situatie in kaart te brengen. Hierna hebben we de data ontleed en in een rapport verwerkt dat terug naar de hoofdorganisatie ging."

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.