UmuravaWork, biedt gemakkelijke toegang tot digitale diensten en freelance toptalenten

100% gefinancierd
Reeds ingezameld € 5.500
Gezocht budget 2023 € 5.500

U kan wel nog online doneren voor andere projecten via het OVO Acceleration Fund (met fiscaal attest vanaf 40 euro). Wenst u rechtstreeks te investeren? Dat kan via deze link: https://donate.kbs-frb.be/actions/FFO-OVOAcceleration?lang=nl_NL

Projectinfo
Projectcode
D4 (2022)
Sector
Dienstverlening en Informatica
Financiering
Lening
Land
Rwanda
Locatie
Kigali, Rwanda
Projectduur
2 jaar
Oorsprong
SusTech4Africa Rwanda 2021

Het bedrijf

UmuravaWork is een Pan-Afrikaans one-stop platform voor freelance diensten en toptalenten dat bedrijven en particulieren gemakkelijk toegang biedt tot digitale diensten en doorgelichte freelance toptalenten uit Afrika. Het bedrijf bouwt eveneens aan de Ed-Tech oplossingen voor technologie, zachte vaardigheden en opkomende vaardigheden, een ontwikkeling die de Afrikaanse talenten voorbereidt op toekomstig werk en die concurrerend zijn zowel op lokale en wereldwijde markten. Hun EdTech oplossingen zijn gebaseerd op ervaringsgericht leren, project gebaseerd leren en case studies. 

Het businessproject

UmuravaWork heeft gediversifieerde en innovatieve oplossingen gecreëerd die werken voor het Afrikaanse continent en andere wereldwijde markten op het gebied van freelancen, outsourcing, telewerken, associates consulting en de aanwerving van talent. UmuravaWork beschikt over kernoplossingen en oplossingen op maat die stap voor stap worden gelanceerd. UmuravaWork heeft een open en gediversifieerde doelmarkt, dus namen ze de beslissing om de oplossingen aan te passen en te diversifiëren om met succes tegemoet te komen aan de niche van alle klanten. 

 

Klanten krijgen een offerte op basis van de omvang van het te leveren werk. Een commissieloon van 25-40% wordt ingehouden op projecten die door UmuravaWork-freelancers worden uitgevoerd, en ze verdienen geld via het model van verkoopopbrengsten op diensten die door hun freelancers worden aangeboden en op aanwezige apparatuur.  

Waarom OVO gelooft in dit project

UmuravaWork is een win-win oplossing voor zowel bedrijven als talenten omdat het de prestaties en groei van de bedrijven versterkt, terwijl er ook nieuwe werkgelegenheidsmodellen worden gecreëerd voor jonge Afrikaanse talenten in Afrika.  

Vereiste investering

Het bedrijf vraagt om een lening van 5.500 euro, gefaciliteerd door OVO, om te investeren in de aanschaf van resterende apparatuur te gebruiken voor het leveren van andere freelance diensten.  De uitrusting omvat onder meer technologische apparatuur, foto- en videoapparatuur, onderzoeksapparatuur en transcriptieapparatuur. 

Thema's
  • Talent management
  • Innovatief
  • Werkgelegenheid

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.